Τετάρτη, Μαΐου 06, 2009

ΠΑΣΟΚ@twitter


Τον Νοέμβριο του 2007, κάποιοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν ένα ανεπίσημο account στο twitter. Τότε το twitter είχε ελάχιστους έλληνες χρήστες, ελάχιστους πολιτικούς με λογαριασμό σε αυτό (κανένα στην Ελλάδα, μετρημένους στα δάχτυλα στο εξωτερικό) και ο συγκεκριμένος λογαριασμός ήταν περισσότερο ένα πείραμα.

Έγραφαν σποραδικά, χωρίς πρόγραμμα, όποτε θεωρούσαν ότι κάποια είδηση θα είχε νόημα να μπει στην ροή ειδήσεων του (ανεπίσημου λογαριασμού του) ΠΑΣΟΚ στο twitter.

Από σήμερα, το pasok@twitter είναι επίσημος λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ, η διαχείριση του οποίου γίνεται από την ομάδα διαχείρισης του pasok.gr.

Δεν πιστεύουμε στους εντυπωσιασμούς, ούτε στην χρήση νέων μέσω μόνο και μόνο επειδή είναι νέα. Γνωρίζουμε ότι το κοινό του twitter είναι απαιτητικό και δραστήριο. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν ερωτήσεις και κριτική που θα ζητάνε απάντηση. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που "επισημοποιήσαμε" τον λογαριασμό: για να συμμετέχουμε ως ΠΑΣΟΚ επίσημα στην συζήτηση που γίνεται σε αυτό τον χώρο.

Θα προσπαθήσουμε ως pasok webteam να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο, μεταφέροντας ειδήσεις, ερωτήματα και πληροφορίες. Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο -θα βάλουμε τα δυνατά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου