Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2009

Οδηγός Επικοινωνίας και Σχεδιασμού για Υποψηφίους


Στην σελίδα mazi.pasok.gr/designguidelines μπορούν να βρουν όσοι ενδιαφέρονται guidelines, μακέτες κ.λ. για τον σχεδιασμό προεκλογικού υλικού.

1 σχόλιο:

  1. Σε καιρούς δύσκολους για τους μετανάστες αποτελεί πραγματικό δείγμα σεβασμού σε όλους τους ταλαίπωρους της Γης η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα με το ψηφοδέλτιό σας, εάν κάτι τέτοιο αληθεύει.

    Επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα δεν είμαι ψηφοφόρος του Πα.Σο.Κ. τέτοιες ενέργειες αξίζουν επαίνου.

    Ωστόσο, καλό θα ήταν να προστατεύονται κιόλας από επώνυμους και ανώνυμους ρατσιστές και ειδικότερα όταν αυτοί οι τελευταίοι γράφουν ακατατανόμαστα σχόλια (του τύπου το λαμόγιο της ύποπτης υπόθεσης ξυλοδαρμού αλλοδαπών) σε σελίδες που βρίσκονται -έστω και ανεπίσημα- υπό την σκέπη μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών.

    Επισκεφθείτε αυτό το link αλλά και το αρχείο των προηγούμενων ημερών όπου στο πλαίσιο του "διαλόγου" αφήνονται στον αέρα του διαδικτύου αισχρά υπονοούμενα για τον συγκεκριμένο υποψήφιο και για τους ομοεθνείς του. Καθώς παρατηρώ, ευτυχώς που σχολιάζουν και πραγματικοί άνθρωποι εκεί που αντικρούουν τις αθλιότητες.

    Καλή επιτυχία σε εσάς και στον κ. Λαλ Χουσεΐν Σαχ, πραγματικό αγωνιστή ζωής, ανεξάρτητα από την όποια ιδεολογική και πολιτική, μεταξύ μας, διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή