Σάββατο, Μαΐου 02, 2009

πολιτική σχολίων για το blog αυτό

Το blog αυτό, δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα. Ο ρόλος του είναι να διευκολύνουμε άλλους χρήστες ή bloggers να αξιοποιήσουν καλύτερα την δουλειά μας, στο www.pasok.gr -τεχνική υποστήριξη, κατά μία έννοια. Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε πολιτικά σχόλια, την ευθύνη και το ρόλο αυτό έχουν τα πολιτικά στελέχη και τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

Συνεπώς, θα σας παρακαλούσαμε να μην αφήνετε εδώ σχόλια που ζητούν, απαιτούν ή χρειάζονται πολιτικές απαντήσεις.

Τέλος, σχόλια που προσβάλουν πολιτικά πρόσωπα (από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν προέρχονται), κόμματα ή ιδεολογίες, διαγράφονται.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα περίμενε από το μπατσόκ να σεβαστεί την ελευθερία του λόγου; Τι πρόσχημα θα βρείτε για να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα προοδευτικά/επικριτικά σχόλια δεν έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που βλέπεις ότι δεν σέβομαστε την ελευθερία του λόγου? από το post αυτό, αυτό κατάλαβες?
    Με χαρά θα έβλεπα προοδευτικά σχόλια, τώρα αν για εσένα το μπατσόκ που γράφεις συνέχεια, είναι προοδευτικό σχόλιο... οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @costa: το σχόλιό σου αφαιρέθηκε διότι ήταν πάρα πολύ μεγάλο και διότι περιείχε διευθύνσεις email που δεν γνωρίζουμε αν είναι δημόσιες ή όχι. Αν θέλεις, δημοσίευσέ το σε κάποιο δικό σου χώρο (π.χ. blog) και βάλε εδώ το link.

    Σε κάθε περίπτωση, θυμίζω ότι το blog αυτό είναι των διαχειριστών του pasok.gr. Ασχολούμαστε με τα τεχνικά θέματα και δίνουμε βοήθεια σε bloggers ή webmasters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή