Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2009

Ζωντανή μετάδοση από Θησείο | 3.9.2009

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου, σήμερα στις 19:30, από το Θησείο, για τα 35 χρόνια του Κινήματος στην διέυθυνση live.pasok.gr.

Όποιος θέλει να κάνει embed τον player των ζωντανών μεταδόσεων στην σελίδα του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω κώδικα:

3 σχόλια:

  1. Σας παρουσιάζει ενόχους των επερχόμενων εκλογών όταν:

    Αυτό(κος Καραμανλής) έχει προκυρήξει εκλογές και ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ με τον αληθοφανή ΨΕΥΔΟΛΟΓΟ του.

    Πότε θα μάθετε να μην αφήνετε τις σοφιστείες των αντιπάλων να σας πλήγουν;;;

    Πότε θα μάθετε να μην επιτρέπετε τηλεοπτικά την ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ των φωνασκούντων αντιπάλων;;;;;;

    Πότε θα μάθετε ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ τα οικονομικά επιτεύγματα της εποχής του κυρίου Σημήτη που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ επιδέχεται διαχειριστικά η εποχή εκείνη με την σημερινή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα μάθετε να μην σας κατατροπώνουν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι στα πλαίσια της δικής τους αυτοπροβολής στόχο έχουν απλά να μειώσουν τον εκάστοτε πολιτικό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για την επί της ουσίας συζήτηση;;;;

    ΟΡΙΣΤΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ τους οποίους ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ από τους δημοσιογράφους ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ για να έχουμε επιτέλους ανάδειξη της ουσίας των θεμάτων και όχι φαφλατολογία επί του ΤΙΠΟΤΑ που προάγει η σημερινή κυβέρνηση ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην επί του Βελιδείου ομιλία του.

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Αναδείξτε την ρητορική φαφλατολογία του με τον τρόπο που ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ γιατί αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ.

    ΕΓΩ ΑΠΕΧΩ και ΘΑ ΑΠΕΧΩ από κάθε πολιτική δραστηριότητα αφού ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΚΗ ΒΑΣΗ αφού με ενδιαφέρει η πολιτική ΩΣ ΟΥΣΙΑ και όχι η κοματική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου έρχονται στη μνήμη ημέρες του 1981!
    Ας κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ και αυτή τη φορά , στην κυριολεξία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή